Hej alla godingar!
Hösten hävdar sitt... Rusk och regn påminner om att det är slutet av september...
Jag upptäckte att värma matlådan tar sin tid (i kö) så jag försöker laga något som inte behöver värmas. En rätt upptäckte jag som kan ätas kall som varm....
Receptet kommer här:
Tunt skivade zucchini salta och peppra efter smaken. Lägg i varm stekpannan med lite raps olja och låt stekas i ca 10 minuter. Rör om då och då.
Jag tycker om stark mat och hackar en hel chilipeppar. Annars ska den kärnas ut och hackas.
Smaklig spis!
Kalkon är äppelrökt på Visätter, Östergötland. Denna gård blev vinnare i år i programmet Sveriges Bästa Gård.
Smaken är underbar. Passar som pålägg eller till varmrätten...
Solros plockade jag någonstans i Östergötland. Självplock. De stått förvånansvärt länge...
Ha en bra start på veckan!
kram/Olg@
Du är superduktig på och hitta på
SvaraRaderagoda maträtter, alltid roligt och
kolla vad du lagat till.
Kramar
AnnaMaria
Vad gott det låter! Zucchini är så himla gott!
SvaraRaderaMums, så gott det ser ut... sparar.
SvaraRaderaKram Birgitta
Wow vad gott det låter och jag håller med Zucchini är så gott. Höstväder,jaa verkligen här regnar och blåser det...och så mörkt. Ha en trevlig kväll / Anna
SvaraRaderaGo´kväll Olga,
SvaraRaderaHoppas att maten smakar god §:-)
Underbar att byta recepten, eller hur? Jag kommer säker att pröva denna. Jag har många zuccinissar från trädgården. Sista rycket tror jag nu när det blir kallt.
Tack o lov, inget regn ännu men det kommer väl förr eller senare (dessvärre).
Ha en trevlig kväll.
/CC girl
Hej där,
SvaraRaderaAlltid roligt att få ta del av nya recept. Och jag brukar också hacka i en hel chili med kärnor i mina maträtter.
Ha det fint.
Kram
Anneli
Oj, oj så gott det ser ut och låter! Nu blev jag ännu hungrigare!
SvaraRaderaDet där måste testas, men det får inte bli i kväll.
Kram M.E